Kuva: Tatu Hiltunen

Blogi

Blogissa kerromme Somaliasta ja Afrikan sarvesta sekä alueen kulttuurista, ihmisistä, arjesta, haasteista ja kehityksestä. Asiaa myös kehitysyhteistyöhankkeistamme ja somalitaustaisten nuorten elämästä Suomessa. Tervetuloa mukaan.

  

  

Impact Academy: Yksi elämäni parhaimmista kokemuksista

Yksi elämäni parhaimmista kokemuksista oli edustaa Impact Academya Belgiassa järjestetyssä kansainvälisessä tapaamisessa, joka kokosi 35 nuorta 10 eri maasta Osallistuin tapahtumaan Suomen Somalia-verkoston nuorisohankeen Impact Academyn edustajana.

Lue lisää


Suomen Itä-Afrikan tuki ry: Vapaaehtoisvoimin koulu Buulo Yareeyn

Suomen Somalia-verkoston jäsenjärjestö Suomen Itä-Afrikan tuki ry on hyvä esimerkki ihmisten halusta toimia muiden hyväksi vapaaehtoisvoimin. Järjestö on muun muassa rakennuttanut alakoulun 45 oppilaalle Buulo Yareeyn.

Lue lisää


 

Impact Academy: Vaikuttamista, verkostoitumista ja tukea nuorille

Impact Academy on Suomen Somalia-verkoston nuorille järjestämä ohjelma, jonka kautta nuoret oppivat yhteiskunnallisen vaikuttamisen työkaluja ja voivat kehittää omaa osaamistaan. Blogissa osallistujat kertovat kokemuksistaan Impact Academyssa.

Lue lisää


Eid mubarak!

Eid on päivä, johon paastokuukausi ramadan päättyy. Suomessa asuvien muslimien eid alkaa täysin samalla tavalla kuin miljardi muslimien ympäri maailmaa. Erityisesti lapsille eid on tärkeä, ja helpotuksen tunne on suuri, kun juhla viimein tulee, kirjoittaa hankekoordinaattorimme Abdirahim Sufi.

Lue lisää