KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

Lue lisää

 

SOMALIA NYT: MITEN MAALLA JA SEN IHMISILLÄ MENEE?

Kaikki tuntevat Somaliasta sodan ja köyhyyden, mutta millainen maa, sen kulttuuri ja ihmiset oikeasti ovat? Seuraa blogiamme ja anna niiden, jotka todella tuntevat Somalian, kertoa vastauksensa.

 

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

 

Somalia-toimijoiden tapaaminen ke 13.3 klo. 15-17

Kevään verkostopäivä kokoaa Somalia-toimijat yhteen UM:n kanssa keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia turvallisuudesta sekä alueen poliittisesta ja taloudellisesta tilanteesta ja kehityksestä.

Tilaisuus pidetään Helsingissä Lintulahdenkatu 10:ssä, ja se on avoin kaikille Somalia-toimijoille, niin verkoston jäsenjärjestöille kuin muillekin. Ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä: toimisto(at)somaliaverkosto.fi.

 

IMPACT ACADEMY: VAIKUTTAMISMAHDOLLISUUKSIA NUORILLE

Impact Academy on 16-28-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

 

Lue lisää ja hae Impact Academyyn!

 

 

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Lue lisää