KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

 

Lue lisää

SOMALIA NYT: MITEN MAALLA JA SEN IHMISILLÄ MENEE?

Kaikki tuntevat Somaliasta sodan ja köyhyyden, mutta millainen maa, sen kulttuuri ja ihmiset oikeasti ovat? Seuraa blogiamme ja anna niiden, jotka todella tuntevat Somalian, kertoa vastauksensa.

 

Lue lisää

 

AJANKOHTAISTA

 

Harjoittelupaikka auki!

Etsimme harjoittelijaa / työkokeilijaa järjestöavustajaksi viestinnän ja varainhankinnan tehtäviin verkoston toimistolle Helsinkiin. Tule töihin mukavaan työyhteisöön, jossa on tarjolla monipuolisia tehtäviä monikulttuurisessa järjestömaailmassa! Lue lisää allaolevasta linkkistä.

HAE JÄRJESTÖAVUSTAJAKSI

IMPACT ACADEMY: VAIKUTTAMISMAHDOLLISUUKSIA NUORILLE

Impact Academy on 16-28-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

Hae uudelle lukukaudelle 2018-2019 viimeistään 7.9.2018!

Lue lisää ja hae Impact Academyyn! 

 

 

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Lue lisää