KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

 

Lue lisää

SOMALIA NYT: MITEN MAALLA JA SEN IHMISILLÄ MENEE?

Kaikki tuntevat Somaliasta sodan ja köyhyyden, mutta millainen maa, sen kulttuuri ja ihmiset oikeasti ovat? Seuraa blogiamme ja anna niiden, jotka todella tuntevat Somalian, kertoa vastauksensa.

 

Lue lisää

 

HIIL HOOYO- NEUVOLA MAAILMALLE!

Neuvolajärjestelmä on yksi Suomen hienoimmista keksinnöistä. Neuvoloiden ansiosta lapsikuolleisuus on meillä maailman pienimpiä ja äitikuolleisuus lähes nolla. Kaikkialla todellisuus ei ole samanlainen. Hiil Hooyo – terveyshanke haluaa viedä neuvolan maailmalle, tehdään siitä yhdessä totta!

 

Lue lisää ja rahoita!

HALUATKO PARANTAA ÄITIYSTERVEYTTÄ TAI EHKÄISTÄ AAVIKOITUMISTA?

Se käy nyt helposti verkossa. Lahjoittamalla tai liittymällä kannatusjäseneksi tuet Suomen Somalia-verkoston työtä ja osallistut elintärkeään toimintaan, jolla tehdään vaikuttavaa kehitysyhteistyötä ja rakennetaan parempaa tulevaisuutta Somaliassa ja Afrikan sarvessa.

Lue lisää

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Lue lisää