Kuva: Wall Boat/Flickr

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaisemme tiedot Somalia-verkoston avoimista työpaikoista hakutietoineen. Sivulta löydät myös harjoittelua ja vapaaehtoistyötä koskevat ajankohtaiset ilmoitukset.

Hankekoordinaattori

Haemme somalin kieltä osaavaa, osa-aikaista (70 %) hankekoordinaattoria vastaamaan ulkoministeriön tukeman globaalikasvatushankkeen koordinoinnista vuoden 2020 loppuun. Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme tekemään maailmasta parempi paikka!

Hakuaika 24.4.2019 asti. Lisätietoa tehtävästä ja hakuohjeet löydät täältä!

15-17-vuotias tapahtuma- ja toimistoavustaja x 2

Haemme toimistollemme ja kesän 2019 tapahtumiin kahta 15-17-vuotiasta nuorta pariksi viikoksi tekemään kanssamme maailmaa paremmaksi! Lisätietoa tehtävästä ja hakuohjeet löydät täältä!


Suomen Somalia-verkosto ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton asiantuntijaorganisaatio. Verkosto tukee kattojärjestönä Somaliassa kehitysyhteistyötä toteuttavia järjestöjä sekä vahvistaa jäsentensä ja vertaisyhteisöjensä kotimaista ja kansainvälistä toimintakykyä kehitysyhteistyössä. Verkosto koordinoi Somaliassa toteutettavia ympäristö- ja äitiysterveyshankkeita. Suomessa verkostolla on tällä hetkellä käynnissä nuorten vaikuttamisohjelma Impact Academy.

 

 

Kuvat: Tatu Hiltunen, Somalia-verkosto