Kuva: Wall Boat/Flickr

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaisemme tiedot Somalia-verkoston avoimista työpaikoista hakutietoineen. Sivulta löydät myös harjoittelua ja vapaaehtoistyötä koskevat ajankohtaiset ilmoitukset.

 

Harjoittelu / työkokeilu: JÄRJESTÖAVUSTAJA

Haemme harjoittelijaa / työkokeilijaa järjestöavustajaksi viestinnän ja varainhankinnan tehtäviin Suomen Somalia-verkoston toimistolle Helsinkiin. Tule töihin mukavaan työyhteisöön, jossa on tarjolla monipuolisia tehtäviä monikulttuurisessa järjestömaailmassa!

Tehtävänäsi on mm. suunnitella ja toteuttaa kanssamme mahtavista mahtavin joukkorahoituskampanja, päivittää somea ja nettisivuja, koota uutiskirjettä ja tehdä uutisseurantaa. Lisäksi työhön kuuluu kokousvalmisteluita, toimiston hoitoa ja erilaisia selvitystöitä sekä kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi yhteydenpitoa jäsenjärjestöihin ja avustamista hankehallinnossa. Harjoittelun aikana verkostoidut kehitysyhteistyö- ja järjestökentällä, voit osallistua 1-2 koulutukseen, saat kokemusta monikulttuurisesta työstä ja työyhteisöstä ja harjoitat viestinnän taitojasi.

Suomen Somalia-verkosto tarjoaa järjestöavustajalle mielekkäitä ja vastuullisia työtehtäviä, joiden hoitaminen edellyttää:

  • raikasta otetta viestintään ja varainhankintaan
  • kiinnostusta kehitysyhteistyöhön ja Somaliaan liittyviin kysymyksiin
  • tehtävään soveltuvia opintoja ja/tai tuoretta kokemusta viestinnästä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta

Arvostamme:

  • kokemusta järjestötoiminnasta
  • kokemusta varainhankinnasta, erityisesti joukkorahoituskampanjasta
  • valmiutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin
  • somalin kielen taitoa

Harjoittelusta ei makseta varsinaista palkkaa, joten valitulla on oltava oppilaitoksen tai muun tahon tuki harjoittelun ajaksi. Otamme mielellämme hakemuksia myös palkkatukeen oikeutetuilta. Jos olet kiinnostunut työkokeilusta, ole ensin yhteydessä TE-toimistoon. Yliopiston harjoittelutuen (tms.) edellyttämästä työnantajan osuudesta voidaan keskustella tilanteen mukaan.

Harjoittelu alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan, ja sen kesto on 2-3 kuukautta. Tehtävä voidaan tarvittaessa räätälöidä myös osa-aikaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (max. 1 sivu) ja CV viimeistään 24.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen: anna.diallo(at)somaliaverkosto.fi

Lisätietoja tarvittaessa puhelimitse 19.9. ja 20.9. klo 11-12: 044 777 94 22 / Anna Diallo

 

Suomen Somalia-verkosto ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton asiantuntijaorganisaatio. Verkosto tukee kattojärjestönä Somaliassa kehitysyhteistyötä toteuttavia järjestöjä sekä vahvistaa jäsentensä ja kumppaneidensa kotimaista ja kansainvälistä toimintakykyä kehitysyhteistyössä. Verkosto koordinoi Somaliassa toteutettavia ympäristö- ja äitiysterveyshankkeita. Suomessa verkostolla on käynnissä nuorten vaikuttamiskoulutus sekä viestintä- ja globaalikasvatushanke.

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Tatu Hiltunen, Somalia-verkosto