Somalialainen Ilta 2017

Suomensomalialaisen tähtitaivaan kuumimmat nimet, sihisevän hyvää ruokaa, somalialainen photo booth ja kauden ehkä parhaat arpajaiset!

Suomen Somalia-verkoston vuotuinen Somalialainen ilta järjestetään tänä vuonna isompana kuin koskaan kulttuuriareena Gloriassa torstaina 26.10. klo 17-22. Illan aikana syömme yhdessä somalialaisen illallisen ja meille esiintyy vakuuttava liuta nuoria helsinkiläisiä artisteja. Pääset ottamaan oman kuvasi somalistyle ja tutustumaan valokuvanäyttelyyn, jossa esitellään verkoston toimintaa hankealueillamme Somaliassa ja Afrikan sarvessa. Lisäksi tapahtumassa esitetään Khadar Ahmedin ohjaama lyhytelokuva “Yövaras”, jonka trailerin löydät YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=a9naFAOCXCA. Ilta huipentuu arpajaisiin, johon illan yhteistyöyritykset ovat lahjoittaneet upeita palkintoja.


Varaa paikkasi ja täytä ilmoittautumislomaketi 24.10 mennessä ja maksa samalla illallinen verkoston tilille Danske Bank FI77 8000 2710 2443 68 (viestiin “Somalialainen Ilta” ja ilmoittautuneiden nimet).


Lipun hinta on 20€. Toivomme myös mahdollisimman monen kannattavan työtämme ostamalla tukilipun hintaan 30€ tai 50€.


Kaikki tuotot menevät verkoston ja sen jäsenjärjestöjen aavikoitumisen vastaiseen taisteluun sekä äitiys- ja lapsiterveyden parantamiseen Somaliassa ja Afrikan sarvessa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

 

Illan aikana meille esiintyy:

GULLED SIMBA
Nuori ja hurmaava somalipoppari Gulled Simba on ampaissut viime vuosien aikana huimaan suosioon. Artistin suosituin hitti Yaa!!! on kerännyt Youtubessa huikeat 3,5 miljoonaa katselukertaa.

 

HASSAN MAIKAL 
Rap-artisti ja tubettaja Hassan Maikal löi itsensä läpi Maan tavalla -kappaleellaan. Monipuolinen artisti osaakin tarvittaessa myös ottaa kantaa ja avautua musiikillaan yhteiskunnan ongelmakohdista vaikka yhden asian ajajaksi nuori mies ei profiloidukaan.

 

AK
Katu-uskottava ja hypetetty hip hop/r&b-duo on ollut suuressa nousujohteessa ja päässyt esiintymään jopa kymmentuhatpäiselle yleisölle. Tainee ja Donatella piristävät Suomen hip hop -kulttuuria omalla vahvalla otteellaan. 

 

AWEYS SHAAMBI
Pääsemme nauttimaan myös Somalin kielisestä esityksestä ja letkeistä rytmeistä kun meille esiintyy valloittava Awees Shaambi. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.10!

Varaa paikkasi täyttämällä ilmoittautumislomake
ja maksamalla illallisesi verkoston tilille:

Danske Bank

FI77 8000 2710 2443 68

Lisätietoja:

Eveliina Pasanen
eveliina.pasanen(at) somaliaverkosto.fi
+358 44 777 9422