Kuva: Wall Boat/Flickr

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaisemme tiedot Somalia-verkoston avoimista työpaikoista hakutietoineen. Sivulta löydät myös harjoittelua ja vapaaehtoistyötä koskevat ajankohtaiset ilmoitukset.


Harjoittelija / työkokeilija: Somalin kieltä osaava järjestöavustaja

Etsimme somalin kieltä osaavaa harjoittelijaa / työkokeilijaa järjestöavustajaksi viestinnän ja varainhankinnan tehtäviin Suomen Somalia-verkoston toimistolle Helsinkiin keväälle 2020. Tule töihin mukavaan työyhteisöön ja monikulttuuriseen järjestömaailmaan!

Järjestöavustajan ensisijaisina tehtävinä on osallistua joukkorahoituskampanjan toteuttamiseen ja järjestön yleiseen viestintään. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhdessä muiden työntekijöiden kanssa mm. kampanjaviestien suunnittelua, somen, nettisivujen ja blogin päivitystä, lyhyitä käännöksiä somaliksi, uutiskirjeen kokoaminen, yleistä järjestöhallintoa ja toimiston juoksevia asioita kuten kokousjärjestelyitä. Tehtävää voidaan jonkin verran räätälöidä oman kiinnostuksen ja alan mukaan.

Suomen Somalia-verkosto tarjoaa järjestöavustajalle mielekkäitä ja vastuullisia työtehtäviä, joiden hyvä hoitaminen edellyttää:

  • sujuvaa somalin ja suomen kielen taitoa
  • soveltuvia opintoja tai kokemusta viestinnästä / erilaisten viestinnän työkalujen käytöstä
  • kokemusta sosiaalisen median kanavista (erityisesti FB, Insta, Twitter) ja ideoita some-viestintään
  • kiinnostusta Somaliaan liittyviin kysymyksiin ja nuorten osallisuuteen yhteiskunnassa
  • valmiutta työskennellä ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin
  • reippautta ja innostusta oppia uusia asioita ja tarttua monipuolisiin tehtäviin

Arvostamme:

  • kokemusta vapaaehtoistyöstä, järjestötyöstä tai muista vastaavista tehtävistä sekä varainhankinnasta
  • oma-aloitteisuutta

Valitulla on oltava oppilaitoksen tai muun tahon tuki harjoittelun ajaksi. Korkeakouluharjoittelijalle, jolla on harjoittelutuki, maksamme Kelan vuotuisen työssäoloehdon mukaisen vähimmäispalkan 3 kk ajalta. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia myös palkkatukeen oikeutetuilta. Jos olet kiinnostunut työkokeilusta, ole ensin yhteydessä TE-toimistoon.

Harjoittelun / työkokeilun kesto on vähintään 3 kk, aloitus 28.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan tarvittaessa sopia myös osa-aikaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (max. 1 sivu) ja CV (max. 2 sivua) viimeistään 18.1.2020 sähköpostitse osoitteeseen: anna.diallo@somaliaverkosto.fi

Lisätietoja tarvittaessa puhelimitse 13.1. klo 14 – 15: p. 044 777 94 22 / Anna Diallo

Haastattelut pyritään pitämään 22.-23.1.2020. 


Suomen Somalia-verkosto ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton asiantuntijaorganisaatio. Verkosto tukee kattojärjestönä Somaliassa kehitysyhteistyötä toteuttavia järjestöjä sekä vahvistaa jäsentensä ja yhteistyökumppaneidensa toimintakykyä kehitysyhteistyössä ja kehitysviestinnässä. Suomessa verkosto tukee erityisesti nuorten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia ja tekee globaalikasvatusta.

 

 

Kuvat: Tatu Hiltunen, Somalia-verkosto