Hymyilevä mies osoittaa maisemaa kaupungin yllä.
Kuva: Tatu Hiltunen

Tule mukaan

Oletko kiinnostunut Somalian ja Afrikan sarven kehityksestä ja kulttuurista tai työskenteletkö järjestössä, joka etsii uusia mahdollisuuksia esimerkiksi yhteistyöhön? Oletpa sitten yksityishenkilö tai edustat järjestöä, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme.

 

Suomen Somalia-verkoston varsinaiseksi jäseneksi voi hakea Suomessa rekisteröity yhdistys, säätiö tai osuuskunta, joka haluaa edistää verkoston tavoitteita ja sitoutuu noudattamaan sen sääntöjä.

Yksityishenkilönä sinulla on monia mahdollisuuksia tukea tai osallistua toimintaamme. Voit esimerkiksi osallistua tapahtumiimme, toimia vapaaehtoisena tai liittyä kannatusjäseneksi. Autat meitä myös seuraamalla tiedotustamme ja viemällä viestiä eteenpäin omille verkostoillesi.

Voit myös hakea meille harjoitteluun tai työkokeiluun ja saada kokemusta kehitysyhteistyöstä ja monipuolisten järjestötehtävien hoitamisesta monikulttuurisessa ilmapiirissä. Erityisesti somalin kielen taidosta on apua monissa tehtävissä.

Mikäli haluat lahjoittaa aikaasi verkoston hyväksi, tarvitsemme aika ajoin vapaaehtoisia, esimerkiksi taittajia, kirjoittajia, kääntäjiä, kuvaajia ja apua erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Seuraa meitä somessa:

@somaliaverkosto

@somaliaverkosto

@somaliaverkosto

Tilaa uutiskirjeemme!

Sähköpostiosoitetta käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lue myös tietosuojaseloste (pdf).