Somalian ja Afrikan sarven kehitysyhteistyön suomalainen kattojärjestö

Puuntaimia vanhoihin muovipulloihin istutettuina

KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

Kehitysyhteistyö

Tue työtämme

 

 

Liity kannatusjäseneksi

Olemme valinneet kannatusjäsenmaksujen teemaksi kamelin. Kamelilla on merkittävä rooli somalialaisessa kulttuurissa. Ne jaksavat kulkea pitkiä matkoja aavikon halki, eivätkä luovuta vaikeinakaan aikoina.

Liity kannatusjäseneksi

Keltaisiin vaatteisiin pukeutuneet tytöt pitelevät puuntaimia 

SOMALIA NYT: MITEN MAALLA JA SEN IHMISILLÄ MENEE?

Kaikki tuntevat Somaliasta sodan ja köyhyyden, mutta millaisia maa, sen kulttuuri ja ihmiset oikeasti ovat? Seuraa blogiamme ja anna niiden, jotka todella tuntevat Somalian, kertoa vastauksensa.

Afrikan Sarvi -blogi

 

 

Kolme naista ja yksi mies pöydän ääressä kokoushuoneessa

IMPACT ACADEMY: VAIKUTTAMISMAHDOLLISUUKSIA NUORILLE

Impact Academy on 16–29-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

Impact Academy

Viisi naista hymyilee ja juttelee juhlissa.

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Liity Somalia-verkostoon

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2021/1025

Saavutettavuusseloste