Somalian ja Afrikan sarven kehitysyhteistyön suomalainen kattojärjestö

Puuntaimia vanhoihin muovipulloihin istutettuina

KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

Kehitysyhteistyö

Tue työtämme

 

Liity kannatusjäseneksi

Olemme valinneet kannatusjäsenmaksujen teemaksi kamelin. Kamelilla on merkittävä rooli somalialaisessa kulttuurissa. Ne jaksavat kulkea pitkiä matkoja aavikon halki, eivätkä luovuta vaikeinakaan aikoina.

Liity kannatusjäseneksi

 

IMPACT ACADEMY: ILMOITTAUTUMINEN AUKI NYT

Impact Academy on 16–29-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

Impact Academy

 

 

Globaalikasvatusmateriaali ammatillisiin oppilaitoksiin on nyt päivitetty! Materiaali sisältää tuntisuunnitelman ja taustatietoa opettajalle Somaliasta sekä pakolaisuuden juurisyistä.   

OTA MATERIAALI KÄYTTÖÖN!

 

Viisi naista hymyilee ja juttelee juhlissa.

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Liity Somalia-verkostoon

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2021/1025

Saavutettavuusseloste