Somalian ja Afrikan sarven kehitysyhteistyön suomalainen kattojärjestö

Puuntaimia vanhoihin muovipulloihin istutettuina

KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

Kehitysyhteistyö

Tue työtämme

 

Hae toiminnanjohtajaksi

Suomen Somalia-verkosto ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen 1.11.2023 alkaen. Toiminnanjohtajan työsuhde perustuu hankerahoituksiin.

 

Lue hakuilmoitus!

 

IMPACT ACADEMY: HAKU AUKI NYT

Impact Academy on 16–29-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

Impact Academy

 

 

UUSI VGK HANKE ALKAA!

Vuosina 2023-2024 toteutetaan Globaalit kaverit -kouluvierailuhanke, jonka tavoitteena on lisätä ammattikouluissa opiskelevien nuorten ymmärrystä Afrikan sarvesta, pakolaisuudesta ja kehityskysymyksistä sekä niiden suhteesta toisiinsa. 

LUE LISÄÄ

 

Viisi naista hymyilee ja juttelee juhlissa.

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Liity Somalia-verkostoon

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2021/1025

Saavutettavuusseloste