KEHITYSYHTEISTYÖLLÄ KOHTI PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Somalia-verkostossa Suomen somalit toimivat yhdessä tavoitteenaan entisen kotimaansa rauha ja kehitys. Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, jolla puututaan myös pakolaisuuden taustasyihin.

Lue lisää

SOMALIA NYT: MITEN MAALLA JA SEN IHMISILLÄ MENEE?

Kaikki tuntevat Somaliasta sodan ja köyhyyden, mutta millainen maa, sen kulttuuri ja ihmiset oikeasti ovat? Seuraa blogiamme ja anna niiden, jotka todella tuntevat Somalian, kertoa vastauksensa.

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

Haku auki syyskaudelle!

Impact Academy on nuorten vaikuttamisohjelma, joka on tarkoitettu 16–29-vuotiaille nuorille. Impact Academy on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä, uusien taitojen oppimisesta ja vaikuttamisen eri tapoihin tutustumisesta.

Hae mukaan 23.8.2020 mennessä

 

ENNAKKOLUULOILLE KYYTIÄ! – TILAA SOMALIA-VERKOSTON KOULUVIERAILIJA KERTOMAAN OMAKOHTAINEN TARINANSA 

Kouluvierailun voi tilata peruskouluun, lukioon ja ammatilliseen oppilaitokseen. Tavoitteena on omakohtaisten tarinoiden avulla lisätä ymmärrystä Afrikan sarvesta, pakolaisuudesta ja kehityskysymyksistä.

Tilaa vierailu!

Lue lisää kouluvierailuista

 

IMPACT ACADEMY: VAIKUTTAMISMAHDOLLISUUKSIA NUORILLE

Impact Academy on 16–29-vuotialle nuorille suunnattu ohjelma, jonka aikana osallistujille tarjotaan mahdollisuus edetä yhteiskunnallisesti vaikuttavalle uralle sekä näköalapaikka kansainväliseen ja kotimaiseen järjestökenttään.

Lue lisää ja hae Impact Academyyn!

 

UUDET JÄSENET TERVETULOA!

Suomen Somalia-verkostoon kuuluu erikokoisia ja erilaisia jäseniä, jotka hyötyvät jäsenyydestä eri tavoin. Meiltä saat esimerkiksi tukea ja neuvontaa hankkeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja rauhan ja kehityksen edistämiseksi Somaliassa ja Afrikan sarvessa sekä nuorten osallistumismahdollisuuksien kasvattamiseksi Suomessa.

Lue lisää