Afrikan Sarvi -blogi

Tervetuloa Suomen Somalia-verkoston uudistuneeseen blogiin, Afrikan Sarveen!

Blogi jatkaa vanhan verkkojulkaisun Afrikan Sarven perinteitä. Sen artikkeleita pääset lukemaan täältä. Blogissa kerromme Somaliasta ja Afrikan sarvesta sekä alueen kulttuurista, ihmisistä, arjesta, haasteista ja kehityksestä. Julkaisemme artikkeleita, uutisia, haastatteluja, kolumneja ja kaikkea muuta mielenkiintoista. Asiaa myös kehitysyhteistyöhankkeistamme, jäsenjärjestöistämme ja somalitaustaisten maahanmuuttajien elämästä Suomessa.

Kirjoita blogiin

Haluatko kommentoida ajankohtaisia aihepiirin asioita asiantuntijana tai diasporan näkökulmasta? Haluatko jakaa tietoasi Somaliasta ja Afrikan sarven alueesta ja sen ihmisistä, kehitysyhteistyöstä tai somali-diasporasta laajemmalle yleisölle?

Ota yhteyttä Suomen Somalia-verkoston toimistoon toimisto(at)somaliaverkosto.fi ja kerro lyhyesti blogi-tekstisi ideasta tai tarjoa meille valmista juttua. Arvioimme ideat ja valmiit jutut sekä autamme editoinnissa.

Afrikan Sarvi -blogin kirjoituksille sopiva pituus on noin 500 sanaa. Tekstissä voi käyttää väliotsikoita ja viitteitä. Julkaisemme tekstejä suomeksi, englanniksi ja tarvittaessa somaliksi. Tarkemmat ohjeet toimitamme blogiin kirjoittaville.

Seuraa säännöllisesti päivittyvää blogiamme ja pysy kuulolla!