Kuva: Tatu Hiltunen

Lahjoita tai liity kannatusjäseneksi

Lahjoittamalla tai liittymällä kannatusjäseneksi tuet Suomen Somalia-verkoston työtä ja osallistut elintärkeään toimintaan, jolla rakennetaan parempaa tulevaisuutta Somaliassa ja Afrikan sarvessa.

Lahjoittaminen tai liittyminen kannatusjäseneksi on helppoa ja nopeaa, sillä voit tehdä sen verkkokaupassamme joko verkkopankkimaksuna tai luottokortilla.

Voit myös tehdä lahjoituksen vapaavalintaisella summalla Mobile Pay -lahjoitusnumeroon 45292.

Lahjoitukset ja kannatusjäsenmaksut käytetään verkoston kehitysyhteistyöhankkeisiin ja globaalikasvatukseen.

Teemme vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, koska verkoston jäsenjärjestöt pystyvät toimimaan myös Somalian kaikkein hauraimmilla alueilla, joilla ei toimi kansainvälisiä avustusjärjestöjä. Pystymme myös pienenä järjestönä toimimaan kustannustehokkaasti ja jokainen lahjoitus on meille arvokas.

Lahjoitusten avulla parannetaan esimerkiksi Somalian ruokaturvaa, ennaltaehkäistään aavikoitumista, vähennetään köyhyyttä, tuetaan naisten mahdollisuutta synnyttää turvallisemmin ja parannetaan nuorisotyöllisyyttä ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen kautta.

Suomessa kouluvierailuilla pohdimme peruskoululaisten, lukiolaisten ja ammatillisten opiskelijoiden kanssa pakolaisuutta ja sen juurisyitä.

Verkoston hankkeiden etenemistä voit seurata kätevästi Facebook-sivullamme

Vaihtoehtoisesti voit liittyä kannatusjäseneksi täyttämällä oheisen lomakkeen ja maksaa kannatusjäsenmaksun Suomen Somalia-verkoston tilille: Danske Bank FI77 8000 2710 2443 68.


Jos maksat kannatusjäsenmaksun verkkopankissa, täytä ja lähetä meille tämä lomake. Muista merkitä maksamasi kannatusmaksun tiedot muuta huomioitavaa -kenttään.

Fields marked with an * are required

YHTEYSTIEDOT 

Kannatusjäsenmaksut 2021

Olemme valinneet kannatusjäsenmaksujen teemaksi kamelin, sillä kamelilla on merkittävä rooli somalialaisessa kulttuurissa. Ne jaksavat kulkea pitkiä matkoja aavikon halki, eivätkä luovuta vaikeinakaan aikoina.

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat ryhtyä Suomen verkoston kannattajajäseniksi maksamalla vuotuisen kannatusjäsenmaksun.

Tuki kannattajakamelina maksaa 25 € vuodessa ja yrityskamelina 50 € vuodessa. Vähävaraisille tarkoitettu pikkukameli maksaa 10 € vuodessa.

Yrityskamelin lunastaneille tarjoamme myös näkyvyyttä ja mahdollisuuden yhteistyöhön. Jätäthän yhteystietosi, esimerkiksi täyttämällä oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kiitos, että tuet kanssamme Somalian rauhaa ja kehitystä!