Äiti ja lapsi hymyilevät kameralle pihalla. Taustalla istuu naisia.

 

 

Lahjoita tai liity kannatusjäseneksi

Kertalahjoituksen avulla tai liittymällä kannatusjäseneksi voit tukea nuorten työllistymistä ja ammattikoulutuksen tukemista Afrikan sarvessa. Kaikki lahjoitukset ovat meille tärkeitä. 

 

 

 

 

Verkkokauppaan

>> Tule mukaan

>> Lahjoita tai liity kannatusjäseneksi

>> Liity jäsenjärjestöksi

>> Avoimet työpaikat

Työmme tukeminen on helppoa: vieraile verkkokaupassamme lahjoittamassa haluamallesi kohteelle tai liittymässä kannatusjäseneksi. Voit myös lahjoittaa MobilePay-numeroon 45292 tai tilisiirrolla verkoston tilille Danske Bank FI77 8000 2710 2443 68 (käytä silloin viitettä 90010).

Lahjoitukset käytetään Somalia-verkoston kehitysyhteistyöhankkeiden omarahoitusosuuksien kattamiseen.

Kehitysyhteistyöhankkeissamme tuemme nuorten työllistymistä tarjoamme nuorille mahdollisuuden ammatti- ja yrittäjyyskoulutukseen.

Verkoston hankkeissa keskeistä on synnyttää yhteistyötä alueen eri toimijoiden välille, sillä samalla vahvistamme kansalaisyhteiskuntaa, luomme uusia verkostoja ja edistämme myös rauhaa ja yhteiskunnallista vakautta. Pienenä järjestönä ja yhdessä paikallisten kumppanijärjestöjemme kanssa pystymme toimimaan tehokkaasti myös kaikkein hauraimmilla alueilla.


Suomen Somalia-verkostolla on Poliisihallituksen 12.8.2021 myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1025.

 

Seisova kameli korkeiden mäkien edustalla.

Liity kannatusjäseneksi 

Olemme valinneet kannatusjäsenmaksujen teemaksi kamelin. Kamelilla on merkittävä rooli somalialaisessa kulttuurissa. Ne jaksavat kulkea pitkiä matkoja aavikon halki, eivätkä luovuta vaikeinakaan aikoina. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat ryhtyä Suomen Somalia-verkoston kannattajajäseniksi maksamalla vuotuisen kannatusjäsenmaksun. Yrityksille tarjoamme myös näkyvyyttä ja mahdollisuuden olla tukemassa Somalian rauhaa ja kehitystä.

Kannatusjäsenmaksut 2023

Pikkukameli (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) 10 €

Kannattajakameli 25 €

Yrityskameli 50 €

Voit valita itsellesi sopivimman jäsenmaksun ja liittyä kannatusjäseneksi verkkokaupassamme.