Olen eurooppalainen -hankkeen logo vihreällä taustalla. Kädet kurkottavat kohti EU-lippua.

 

 

 

 

Vaikuta sosiaalisessa mediassa!

 

Kiinnostavatko podcastit ja sosiaalisessa mediassa vaikuttaminen? Suomen toiminnassamme uutta vuonna 2021 ovat nuorille suunnattu podcast-koulutus sekä sosiaaliseen mediaan keskittyvät työpajat suosittujen vaikuttajien kanssa. 

 

Järjestämme työpajoja, joissa opitaan eri alojen sosiaalisen median vaikuttajilta, miten ilmaista itseään ja vaikuttaa itselle tärkeisiin aiheisiin käyttäen sosiaalista mediaa.

Haluamme lisätä ymmärrystä maahanmuutosta, avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta eritaustaisten nuorten keskuudessa ja tarjota nuorille keinoja tuoda esiin näkemyksiään näistä aiheista sosiaalisen median ja itseilmaisun keinoin. 

Työpajojen aiheisiin liittyen julkaisemme kuusiosaisen podcast-sarjan. Järjestämme myös nuorille suunnatun podcast-koulutuksen, jossa opitaan oman podcastin tekoa alusta alkaen.  

***

Vuoden 2021 ajan kestävään Olen eurooppalainen – myös sosiaalisessa mediassa -hankkeeseen on saatu Vikes-säätiön kanavoimaa EU-rahoitusta. Hanke toteutetaan yhdessä MEH ry:n ja SomTV:n kanssa.  

 

Tule mukaan!

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki 1529-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. 

Tulevista työpajoista, julkaistuista podcast-jaksoista ja muista hankkeen kuulumisista pysyt parhaiten kartalla seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa: 

Facebookissa:

@somaliaverkosto

Instagramissa: 

@oleneurooppalainen

@somaliaverkosto

Lisätietoa hankkeesta:

Ahmed Duale
Projekti- ja viestintäkoordinaattori

+358 50 512 3126
ahmed.duale (at) somaliaverkosto.fi